In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Veel informatie voor grote gezinnen

april 14, 2010, door Janno Roele

Omdat deze site veel bezocht wordt door ouders van grotere gezinnen brengen we in dit artikel de website http://www.grootgezin.nl onder de aandacht. De website biedt veel informatie voor grote gezinnen. Thema's als vakantie, vervoer, wonen en verzekeren komen aan bod. Het doel van de website is om elkaar te ondersteunen met tips, ervaringen en misschien soms ook op het morele vlak. En dan uiteraard gericht op grote gezinnen.

Er wordt op de site veel gedeeld op het gebied van vervoer (http://www.grootgezin.nl/vervoer.php) en ook de 7zitter is een belangrijk thema (http://www.grootgezin.nl/vervoer030103a.php#030103a). Leuk om te zien dat grootgezin en 7zitter.nl elkaar op een interessante manier aanvullen! Gekoppeld aan de site zijn de Stichting gezin (http://www.stichtinggezin.nl) en de Vereniging Groot Gezin (VGG). Dit moet toch helemaal ondersteund worden door het beleid van het demissionair kabinet waarbij jeugd en gezin een belangrijk thema is! Benieuwd wat het nieuwe kabinet gaat brengen...

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Mooi rood is niet lelijk: nieuwe VW Touran (09 April 2010)

Nieuwer artikel: De 7zitter site van de UK: 7-seater-cars.co.uk (14 April 2010)

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen