Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Vernieuwde Chevrolet Captiva ook op autosalon Parijs

September 13, 2010, door Janno Roele

Op de autosalon in Parijs laat Chevrolet van zich horen. Wisten we al dat de nieuwe Orlando zevenzitter daar wordt gepresenteerd nu is ook bekend geworden dat de vernieuwde Captiva er zal zijn. Dit is de vernieuwde Captiva, die flink vernieuwd is en voortaan ook met een dikke 3.0 V6 leverbaar wordt.

De grootste veranderingen zijn aan het front doorgevoerd. De neus is aangepast zodat het meer op dat van de Cruze en de nieuwe Orlando lijkt, en ook de achterkant is gewijzigd. Andere achterlichten en nieuwe bumpers maken de achterkant wat moderner en minder SUV. Chevrolet belooft een opgewaardeerd interieur. Een zevenzitter is het nog altijd. De Captiva in nieuwe gedaante wordt leverbaar met wielen in maat 17, 18 en 19 inch. Er staan een nieuwe 2.4 en 3.0 benzine op het programma. De eerste is een viercilinder met 171 pk, de 3.0 V6 levert 258 pk, dit blok heeft directe inspuiting en wordt ook geleverd in een GM SUV als de Cadillac SRX. Dieselen kan voortaan met een 2,2-liter die 163 of 184 pk levert. Voorheen was dat een 2.0 diesel. De vernieuwde Captiva debuteert op Mondial de l'Automobile, die eind deze maand plaatsvindt in Parijs. Daar toont Chevrolet ook de Cruze hatchback, de Orlando en de Aveo. In de lente van 2011 wordt de SUV leverbaar. Bron: http://www.nu.nl/auto/2332221/chevrolet-heeft-vernieuwde-captiva-af.html

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Ben jij al toe aan een volledig elektrische 7zitter?

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen