In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Volgend jaar zomer: Cars 2 in de bioscoop

november 19, 2010, door Janno Roele

Oké, het is dan wel niet echt 7zitter gerelateerd nieuws en er zullen vast ook niet al teveel 7zitters in voorkomen maar voor de kindjes die in onze eigen zevenzitters zitten is dit toch waarschijnlijk heel belangrijk nieuws! Volgens jaar zomer (vanaf 29 juni 2011) komt Cars 2 in de bioscoop. Ach als ik voor mezelf spreek vond ik Cars 1 ook echt een fantastische film en heb er met veel plezier naar gekeken met mijn jongens. Weer een goed excuus om naar de bios te gaan.

Onderstaand is de officiële trailer van de nieuwe film opgenomen. Ziet er veel belovend uit in ieder geval! In de film nieuwe karakters zoals de spion Finn McMissile die ingesproken wordt door sir Michael Caine. Meer nieuwe karakters: Holley Shiftwell (de paarse spion in opleiding), spionjet Siddeley, Grem (de oranje handlanger met een AMC Gremlin-model) en Professor Z.

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: In 2012 een Maserati SUV 7zitter? (09 November 2010)

Nieuwer artikel: EuroNCAP Crashtest resultaten november 2010 (24 November 2010)

Geef je mening

Van welke klassieke zevenzitter zou een remake moeten komen?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen