In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Win twee kaarten voor de Auto RAI

maart 11, 2011, door Janno Roele

Om mee te doen met de actie moet je eerst lid worden van 7zitter.nl; Kortom: Meld je nu gratis aan als lid van 7zitter, schrijf een review, reactie, een artikel over jouw 7zitter of een ander onderwerp wat betrekking heeft op 7zitters en maak kans op twee toegangskaarten tot de Auto RAI! Aanmelden heeft trouwens nog veel meer voordelen: zo herkent de site je in het vervolg automatisch, kom je meer te weten over alle leden van 7zitter en hoef je nooit meer je naam in te vullen als je gaat reageren. Bovendien ontvang je als je dat wilt iedere twee maanden de 7zitter-nieuwsbrief. Actievoorwaarden 1. Deze actie geldt vanaf 11 maart 2011 en loopt tot en met 11 april 2011. 2. Na afloop van de periode geeft 7zitter twee toegangskaarten voor de Auto RAI t.w.v. € 29,= 3. Winnaars worden per e-mail benaderd en krijgen de kaarten naar hun postadres in Nederland of België opgestuurd. 4. Bij het vermoeden van misbruik zal de deelnemer worden uitgesloten van deelname aan de actie. 5. Auto RAI is op geen enkele manier betrokken bij deze actie. 6. Het lidmaatschap van 7zitter kost niets en verplicht je tot niets. 7. 7zitter is altijd gerechtigd om zonder opgave van redenen deze actievoorwaarden te wijzigen of de actie te beëindigen.

Foto's

7 Reacties

 • Cliff schreef:

  Vandaag met m’n zoon naar de Auto Rai geweest!! Met dank aan de redactie van 7zitter.nl!! Ben er nog steeds niet uit hoor!! Ben toch wel onder de indruk van de Fiat Freemont, maar alles valt of staat met de prijs die ze in Nederland gaan vragen, bij de stand konden ze mij daar helaas ook niks over vertellen, maar de medewerker heeft mijn gegevens op z’n iPad ingevoerd en zodra de prijzen bekend sturen ze mij die (zeggen ze)..ik wacht af…!! Naast de 7 zitters was er overigens genoeg moois te beleven op Auto Rai!!!! Was een zéér leuke dag, vond m’n zoon ook trouwens, vooral de Playstation stand 😉

 • Janno Roele schreef:

  De uitslag van de kaartenactie is bekend! And the winner is: Cliff

  Voor alle overige deelnemers blijft de AutoRAI een aanrader. Zoals Cliff het verwoord in zijn reactie “inderdaad alle 7 zitters op een rij zeg maar”. Scheel heel veel dealerbezoek om tot een goede shortlist te komen! Uiteraard hopen we van al jullie bezoeken hier op de site terugkoppeling te krijgen zodat we dit met elkaar kunnen delen. Wij vanuit 7zitter zullen op woensdag 13 april aanwezig zijn op de AutoRAI en eens goed alle 7zitters bekijken… Waar uiteraard ook een verslag van op de site komt!

 • Rachel Winterink schreef:

  We zijn dus momenteel bezig met nieuwe auto aan te schaffen en ik denk dat jullie en de autorai onze kennis zeker kunnen verbreden ik wil dus erg graag komen

 • angelique Visser schreef:

  Gewone auto’s kijken heeft al wat maar tja 7 zitters hebben net even dat beetje meer he.
  Helaas komt er geen opvolger voor de Mitsubishi Grandis dus begint het zoeken in t doolhof naar de geschikte auto weer van voor af aan.
  Waar kan dat makkelijker en sneller dan op de Rai?

 • Cliff schreef:

  Is wel ideaal die Auto Rai…inderdaad alle 7 zitters op een rij zeg maar…hoef dan niet van dealer naar dealer….alles onder één dak!

 • Rein Gortemaker schreef:

  Ik ga zeker kijken. Nu de benzine prijzen omhoog gaan komt LPG weer in beeld.

 • Willem schreef:

  Ben erg benieuwd of er 7-zitters zijn die zowel zuinig, pittig en ruim zijn, maar er daarnaast ook nog goed uitzien en betaalbaar zijn! Kan 7-zitter dat niets eens gaan onderzoeken op de AutoRai?

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Chevrolet Orlando: Een opvallende verschijning! (02 March 2011)

Nieuwer artikel: Einde van het tijdperk Mitsubishi Grandis (14 March 2011)

Geef je mening

Voor welke energiebron zou u kiezen bij de aanschaf van een zevenzitter?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen