In onze blogs bespreken we het laatste nieuws op het gebied van zevenzitters

Nog geen lid? Registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Blog

Wordt de Rolls Royce SUV een 7zitter?

mei 13, 2014, door Janno Roele

Het nieuws gaat rond dat Rolls Royce met een SUV op de markt zal gaan komen. Giles Taylor, ontwerpbaas van het prestigieuze merk, bevestigd aan Autocar dat de eerste schetsen zijn gemaakt maar maakt ook de kanttekening dat een SUV nooit het merk Rolls-Royce naar beneden mag halen. Daarom zegt hij "I'm interested in function and functionality. I'm looking to create a properly functional vehicle - a shooting brake, not a crossover with a sloping roof. A proper SUV.". Nu zijn we altijd benieuwd in hoeverre 7 zitplaatsen passen binnen de "function and functionality" van deze Rolls. We moeten nog even wachten want de introductie zal voor 2017 zeker niet plaatsvinden.

Juist op de Chinese markt is er veel vraag is naar dit type auto, daarom is de SUV een erg belangrijke ontwikkeling voor Rolls Royce. De Chinese markt is cruciaal voor de toekomstige groei van het Engelse luxemerk. Daarom lijkt het waarschijnlijk dat er inderdaad een Rolls-Royce SUV gaat komen. De Rolls-Royce SUV wordt waarschijnlijk lid van de Ghost-familie en krijgt een prijskaartje dat in die buurt zit, 200.000 pond. In ons land is de Rolls-Royce Ghost er vanaf 346.000 euro. Ook het platform zal de SUV met de kleinste Rolls van het moment delen. Moet de Rolls Royce een 7zitter worden? Laat het dan hier weten... Wie weet dat onze mening wordt meegenomen in de ontwikkeling :-)

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in!

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ouder artikel: Mitsubishi Outlander krijgt nieuw gezicht (14 April 2014)

Nieuwer artikel: Je kan ook een auto huren als je op vakantie gaat… (18 June 2014)

Geef je mening

Welk automerk zou (weer) een zevenzitter moeten gaan maken?

Laden ... Laden ...

Meest bekeken

Inloggen