Het nieuwsoverzicht met artikelen over "zevenzitters"

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Weblog

Zes stoelen in de Landwind CV9

April 17, 2010, door Janno Roele

Begin april was uitgebreid in het autonieuws dat Landwind een nieuwe introductie gaat doen in Europa (begint in Nederland). De nieuwe Landwind CV9 wordt in het segment MPV in de markt gezet. Sinds die tijd proberen we er achter te komen of deze Landwind nu ook als 7zitter te verkrijgen is. Eindelijk is er de bevestiging. De Landwind CV9 is volgens autoweek met vier of zes stoelen beschikbaar. Er is dus weer een extra optie in de wereld van de goedkope "6zitters"!

Opmerkelijk is wel dat de tweede zitrij en de derde zitrij beide twee personen kunnen herbergen. Geen bank dus achterin maar twee stoelen. De Landwind CV9 heeft een lengte van 4,45 meter. Die twee extra stoeltjes klappen, volgens Autoweek, met enige moeite weg onder de middelste bank. De extra kosten voor de derde zitrij zijn slechts vijfhonderd euro alleen is een derde zitrij pas beschikbaar in het "Comfort" model. Even de facts op een rij: Introductie: vanaf deze zomer in Nederland en België Motoren: Er kan gekozen worden uit twee in Duitsland (F.E.V.) ontwikkelde benzinemotoren van 1.6 en 2.0 liter, respectievelijk goed voor 97 en 140 pk. Wel wordt er gezegd dat er voor het einde van het jaar een elektronische versie komt. Garantie: Omdat vertrouwen komt te voet en gaat te paard wordt op de Landwind CV9 3 jaar garantie of 100.000 kilometer geboden. Prijs: instappen begint bij de 1.6 Base voor 14.495 euro maar deze is heel kaal en geen zes zitplaatsen. Voor de zeszitter stap je in voor 16.995 in de "Comfort" uitvoering. Hierin zitten dan wel o.a. handmatige airco, elektrisch verstelbare ramen en spiegels en een radio. Een geduchte concurrent voor de Dacia Logan Landwind maakt deel uit van de Chinese Jiangling Motors Holding, goed voor een jaarproductie van een miljoen auto's. De Landwind CV9 die nu als eerste Chinese auto op de Europese markt komt is nadrukkelijk een exportversie en aangepast aan Europese eisen. Mede gebaseerd op: http://www.nu.nl/auto/2226379/gereden-landwind-cv9.html

Foto's

Reageer zelf

Wil je reageren op dit weblog? Vul hieronder je reactie in en laat je naam en e-mailadres achter. Jouw e-mailadres zal niet op de site worden vermeld.

Als je je eenmalig aanmeldt als lid van 7zitter hoef je nooit meer je naam, e-mailadres of de beveiligingscode in te vullen. Bovendien kun je dan zien in welke auto de andere leden rijden, hun profiel bekijken en je eigen profiel aanmaken. Meld je nu aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ouder artikel: Opvolger Range Rover Sport wordt 7zitter (16 April 2010)

Nieuwer artikel: Seat laat nieuwe Alhambra zien uiteraard ook als 7zitter (19 April 2010)

Volg 7zitter op Facebook

Like 7zitter op Facebook om op de hoogte te blijven van onze updates.

Advertenties

Geef je mening

Wat is jouw nummer 1 uit de top 10?

  • Volvo XC90 (34%, 37 Votes)
  • Ford S-Max (15%, 17 Votes)
  • Audi Q7 (15%, 16 Votes)
  • Toyota Prius Wagon (10%, 11 Votes)
  • Ford Grand C-Max (6%, 7 Votes)
  • Ford Galaxy (6%, 7 Votes)
  • Citroen C4 Picasso (5%, 5 Votes)
  • Renault Grand Scenic (4%, 4 Votes)
  • Volkswagen Caddy (3%, 3 Votes)
  • Chevrolet Orlando (3%, 3 Votes)

Total Voters: 110

Loading ... Loading ...

Most wanted

Inloggen