Een overzicht van alle merken, modellen en uitvoeringen met "zevenzitter" mogelijkheden.

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Model in detail

Fiat Talento Combi

Details

  • Diesel

Producties:

  • 4-deurs, Personenbus, 2016-2019

Algemene informatie

De Fiat Talento was de opvolger van de Fiat Scudo en werd van 2016-2019 verkocht in Nederland. In tegenstelling tot de Fiat Scudo kwam de Talento niet tot stand via de samenwerking met de PSA-Group, maar door de samenwerking tussen Renault en Fiat. Van de Fiat Talento werden in Nederland nog geen 100 nieuwe exemplaren verkocht. De Talento kent een naamdrager in een bestelbus die door Fiat van 1989 tot 1994 werd gemaakt, maar om dit echt een voorganger te noemen gaat te ver. De naam Talento verwijst naar de Talent, een munt uit de Klassieke Oudheid. Fiat heeft de gewoonte hun bedrijfswagens te vernoemen naar oude munten. Vergelijkbare personenbusjes als de Talento zijn de Opel Vivaro, Citroën SpaceTourer en de Ford Transit.

Ruimte

De Fiat Talento Combi biedt ruimte voor 9 personen door middel van 3 zitrijen met 3 stoelen. Deze rijen zijn toegankelijk door een tweetal schuifdeuren. De 9 zitplaatsen zijn mogelijk omdat de Talento bijna 5,4 meter lang is en ruim 1,9 meter breed. Zonder de laatste twee zitrijen biedt de Talento 4000 liter aan laadruimte.

Motoren & techniek

De Fiat Talento was van 2016 t/m 2019 alleen leverbaar met een dieselmotor en een handgeschakelde transmissie. De dieselmotor betreft een 1.6 MultiJet, waarbij gekozen kan worden tussen varianten met 95, 120, 125 of 145 pk.

Beschikbaarheid

De Talento is niet meer nieuw leverbaar en het zoeken van een occasion kan als een zware opgave worden gezien omdat er zo weinig nieuwe auto’s zijn verkocht in Nederland. Gelukkig zijn er wel redelijk wat vergelijkbare alternatieven op de tweedehands markt.

NULL
NULL

Zoek een 7zitter

Inloggen