Een overzicht van alle merken, modellen en uitvoeringen met "zevenzitter" mogelijkheden.

Nog geen lid, registreer nu! Of wachtwoord vergeten?

Model in detail

Peugeot 807

Details

  • Benzine
  • Diesel

Producties:

  • 5-deurs, MPV, 2002-2008
  • 5-deurs, MPV, 2008-2014

Algemene informatie

Peugeot heeft vanaf 1995 een eigen MPV in haar assortiment, nadat zij ontdekten dat er een enorme behoefte aan ruime en comfortabele 7-persoonsauto’s was. Het probleem was dat er maar weinig MPV’s in Europa waren. Dus Peugeot bracht samen met Lancia, Fiat en Citroën een MPV onder eigen naam en met de eigen motor op de markt, die zeer succesvol waren. In 2002 brachten de vier merken weer een MPV uit, ditmaal de Peugeot 807. De samenwerking tussen deze merken liep nog een paar jaar door, tot Lancia en Fiat afscheid namen van deze MPV’s en andere modellen op de markt brachten. 

Ruimte

De Peugeot 807 is een ruime en zeer praktische auto. De binnenruimte is makkelijk in te delen. Als er zeven personen te vervoeren zijn, dan zet u de twee losse stoelen (optioneel) op de derde zitrij. De zitplaatsen bieden veel ruimte, ook voor volwassenen. Er is 360 liter bagageruimte wanneer de zeven zitplaatsen uitgeklapt. Optioneel zijn er ook stoelen verkrijgbaar die 180 graden kunnen draaien. Is er veel bagage te vervoeren, verwijder dan de derde zitrij en klap de tweede zitrij in. Dat biedt een geheel vlakke laadvloer. Er is dan 1960 liter bagageruimte. Zeven zitplaatsen of liever veel bagageruimte? Dat kunt u naar eigen wens bepalen. Door ook de tweede zitrij en zelfs de passagiersstoel neer te klappen kunnen gemakkelijk grote voorwerpen vervoerd worden.

Techniek en motoren

Deze Peugeot 807 is alleen beschikbaar in diesel- en benzinemotoren. Er is geen variant van de Peugeot 807 met een elektrische (hybride) motor.

Beschikbaarheid

Deze Peugeot is van 2008 tot 2014 gemaakt, dus deze is niet meer nieuw leverbaar. De Peugeot 807 wordt nog wel vaak aangeboden als occasion.

NULL
NULL

Zoek een 7zitter

Inloggen